Fetto

Jag har en bästis och bror som stannar med mig på kvällen så att jag äter kvällsmellis, hur vanligt är det? Snacka om att lägga ner tid på MIG. Jag kan inte förstå att man orka lägga ner energi och bry sig om mig, om jag ska vara ärlig så känner jag mig värdelös. Ett misslyckande, typ fet och patetisk.
Men nog om min bittherhet.

Idag var en dålig dag, är ni förvånade?
Jävlar vad allt ska vara svårt just nu. Jag skulle äta 2 digestivekex med en skiva ost, 1 äpple och 2 dl juice.
Äpplet gick bra, långsamt men bra, även en del av juicen gick bra. Sen gick det bara FEL FEL FEL. Började hyperventilera hade grym ångest och tårarna bara rann. Typ jag kan klarar inte det här, jag är juh redan så tjock. Varför ska alla smala få äta nyttigt medan jag som är fetast ska äta digestivekex, det är inte rättvist.
Tillslut efter massa peppande, min behandlare satt med mig och sa att jag skulle ta en tugga, så fick jag i mig ett kex. Det andra lämnade jag, det blev helt enkelt för mycket. Blev näringsdryck på eftermiddagen, jag vill inte ha näringsdryck, det är äckligt. 

Jag har redan ångest inför imorgon när jag ska behöva äta stort 3-mellis. Jag bara hoppas att det är kokt fisk med potatis på lunchen.

Jag hatar att må såhär, skulle aldrig må såhär om jag vägde mindre.
Jag är bara fet och äcklig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0