Fler alternativ

Äntligen sol, hur skönt är det inte att kunna vara ute utan att frysa som en tok? :)
Snart kommer min kompis hit, ska bli mys och se henne några timmar.

Taxin satt i bilkö, jag blev stressad och irriterad, som alltid, när jag väl kom fram helt sent så var det vägning, vilket är jobbigt eftersom jag vet att jag går upp i vikt. Kom in sent till frukosten, som självklart tog lång tid även fast jag verkligen försökte skynda mig. Det här är nog en liten tröttsam dag, vill bara sluta känna mig så jävla fet, känns som jag kommer flippa snart och typ bara skita i allt.


Idag beställde jag lunch själv (som jag alltid ska göra nu) fick beslutsångest och var lagom stressad, tillslut tog jag ett alternativ "Sejfilé, potatis och gräddkokt purjolök) Förstår ni att jag fick panik när jag beställt något gräddkokt? Men alla andra rätter lätt så läskiga ut också :( Hursomhelst så visade det sig att det där gräddkokta var i en sås som man skulle ta till, alltså inte i min matlåda, så jag slapp den, så det blev kokt fisk med kokt potatis. Försökte kämpa på med tiden men det gick åt helvete, hur gör man egentligen för att att lite snabbare?


Har fått fler alternativ på mitt matschema idag, men eftersom jag har sån beslutsångest och lätt håller mig till det som känns tryggt, så har jag fått ett matschema som har olika alternativ varje dag. Så det står typ vad jag ska äta på mellanmålen på  t e x onsdag o s v. Skönt, men även det lite läskigt, mitt tiomellis på torsdagar är 2 digestivkex, 1 ostskiva, 1 frukt och 2 dec juice/provivia. Hoppas fan att jg fixar det imorgon utan en massa ångest.

Imorgon får jag komma till 10-mellis och åka hem efter lunch, på fredag ska jag bara vara där frukost och 10-mellis. Så himla bra, enda anledningen till att jag får det är för att min familj är hemma och ser till att jag äter. Skönare att kunna vara hemma, mycket lättare att träffa folk då och så :)


Kommentarer
Postat av: helene

Åh, vad jag beundrar ditt mod och din styrka!

Snart min tur... aahh, mando here I come : )

Skulle du förresten vilja maila/msn:a utanför bloggen? skulle vara skönt att ventilera med en likasinnad, plus prata med någon som ligger steget före : )

2008-08-20 @ 19:46:27
Postat av: Catrin

Digestive är ju jättegott och fräscht... Hmm undrar om man ska köpa hem lite... hihi!! =) Kramis bananis!

2008-08-20 @ 21:31:36
Postat av: Rebecca

Du kommer klara det galant imorgon vännen, kan sms-peppa hela morgonen :)

2008-08-20 @ 22:43:55
URL: http://ravissant.blogg.se/
Postat av: Lisa B

KÄÄmpa på...



Masssssa varma kramar



Ta närmare steg åt friheten

2008-08-20 @ 23:30:39
URL: http://lisitas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0