fusk som alltid + panik

Strålande väder, jag ska träffa Catrin i stan så det ska bli jätte skoj :) Få lite updates och kanske planera lite roliga saker, för vi gillar att planera. ;)

Insåg precis att 3 matskedar russin innehåller runt 90 kcal, ja jag vet att jag är besatt men det är jätte mycket och det känns inte alls bra :(

Missade lite igår, inte mycke alls men ändå, 2 dl juice, 5 nötter och en banan. Jag har inte klarat en helg utan att missat nånting, förre helgen var det iofs bara en halv dl juice typ men ändå. Jag är verkligen sämst. Tänk om jag bara kunde vara glad och vilja gå upp i vikt inte hela tiden försöka kämpa emot en viktuppgång. Jävla skit, det handlar inte om att jag ska bli fet, jag ska upp till en vikt som när andra har den tycker jag att dom ser smala ut.
Antingen så är jag en person som ser lite fet ut på riktigt oavsett vikt eller så är jag bara blind. Hursomhelst är det otrevligt.


Kommentarer
Postat av: Nikki

Tack =) Hoppas även du haft en bra helg å att gårdagen va trevlig! Ta hand om dig, å du är inte kass för att du missar något! Låt de ta tid å gläds åt de du klarar istället!

kramar

2008-08-24 @ 11:08:27
URL: http://bonies.blogg.se/
Postat av: Emma

Vännen, du är blind för dig själv, och hur du ser ut. Svårt att tro när man egentligen ska förlita sig på synen men den blir ju stört rubbad av svält



Så klurigt de där, man vill ju gå ner i vikt så man ser smal ut men man kommer nog alltid se stor ut i ens egna ögon, och alla andra kommer väl alltid klaga att man är för smal..

2008-08-24 @ 11:32:31
URL: http://imbalance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0