jävla sjukdom

Kunde inte skriva igår, umgicks med min bästis och bror. Vi hade jätte mys, drack lite skumpa, spela guitar hero och yatzy :) Däremot klara jag bara att ta ett äpple till kvällsmellis (ska egentligen va 2 dec juice, två mjuka smörgåsar, två matskedar mjukost och ett äpple). Men så jävla svårt, stod till och med och höll brödpåsen i handen men kunde in ta mig för att ut åtminstone en macka.

Fick sitta i ätlabb idag, för vi ska träna på tiden, lyckades på 35 minuter :) Lite victory för mig :) Im kommer det däremot bli tung, galet jobbig lunch. Fick inte ta den stekta laxen, så det bli fläskfilé med pasta (säkert nån galet fet sås över allt också).

Är så himla trött idag, var tvungen att köra till min bästis imorse och hämta min korthållare som jag glömt i hennes väska, så fick åka till Mando till tio-mellis, men åt frukost hemma. Tog emot att sitta sådär tidigt och äta, men jag kollade tv och det gick väl oki.


Idag är det hemskt väder, både R och jag börjar bli sjuka, så det känns väl inte så fantastiskt, även om det är skönt att få bara sova bort alla tankar.

Hur går det för Er?

Jag är skiträdd för att gå upp i vikt, jävla helvete, jag fasthåller vid att jag inte passar i en normalvikt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0