näringsdryck + perfektion

Vilka bra kommentarer, skönt att få höra vad andra tänker, man låser sig lätt i sina egna tankar och funderingar.

En sak jag har märkt att många tjejer med ätstörningar håller på med hästar, undra om det kan vara någon anledning?
Fast där kommer jag väl in på perfektionistspåret igen, jag skulle nämligen alltid vara bäst när jag red, även när jag strålade så blev jag aldrig nöjd. Jag kunde alltid bli bättre. Sen kan det kanske bero på att man vill vara så smal som möjligt för att vara lätt på hästryggen, låta hästen arbeta och bli ett med hästen. Fast jag vet inte, det vara bara en liten tanke.

Idag har det varit en riktig down-dag, på gränsen till katastrof. Ont i magen och total uppgivenhet, kände mig otroligt arg och va sådär lagom elak. Jag hatar att jag skäller på personer som jag älskar mest i hela världen, det är ett jävla helvete.
Jag och en tjej på Mando tog en liten promenad, i princip en halvtimme för mycket, eftersom jag inte får gå något alls. Kunde inte låta bli, kunde ha gått flera timmar, dessutom startade jag dagen med sit ups, fantastiskt bra är jag.

Varje dag när jag måste äta, typ som när min mamma säger att jag måste äta mellis, har jag bara lust att skrika "men ser du inte hur fet jag är, det spelar fan ingen roll om jag missar ett jävla mellis, det är juh inte så att jag inte har något att ta av".  Hela tiden denna jävla ångest över all mat, allt fett.

Eftersom jag hade så ont i magen, började jag anylsera maten jag åt idag, man ska ALDRIG anylsera maten. Genast började tankarna komma att jag inte ska äta upp maten, det är fel, tvångstankar och ångest. Slutade med näringsdryck, den förbannade gräddrycken med kaffesmak. Äcklig och fet, värre än mat, men går fortare och är inte alls lika ångestladdad. Gick och sov i ett vilrum, 40 grader varmt och med värmeslingan i sängen på högsta temperatur, ändå frös jag lite och blev arg över att nån hade tagit fleecefilten.
Jag har börjat frysa mera igen, händerna är kalla, det blev bättre ett tag förut. Vet inte om det beror på att jag missat lite mål, asså typ viktiga näringsämnen och sånt.

Idag är iallafall en dag med noll motivation, typ jag vill inte bli frisk.

När blir jag frisk? När får jag motivation?
:(

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag red bara ett halvår, och tyckte inte de hade någon mening till min ätstörning



Däremot gick jag på gymnastik massa år, och där har man grymma kroppskomplex alltså...!

2008-08-25 @ 19:53:09
URL: http://imbalance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0