ensam

Orkar inte med all ångest, orkar inte med att gå behandling eller sitta här och bara äta.
Orkar ingeting, känner mig anti. Har börjat känna mig stressad dygnet runt, kan inte sova, ligger typ bara och vrider på mig. jag brukar kunna sova, för ofta är ångesten så utmattande.

Inga planer alls framöver, träffa ida en stund på fredag, annars är jag ensam, jag är alltid ensam, men ibland glömmer jag det.

Hatar dom där näringsdryckerna fortfarande, så jävla ovärt och jag försöker att slippa undan dom. Blir bara så arg, jag orkar inte, det är nog ingen som KAN hjälpa mig. Jag får helt enkelt hitta något mellanting, känner att jag vill börja träna igen kanske 3 dagar i veckan eller så jag kan omvandla fettet till muskler. Då kanske jag kan orka faktiskt..

Fan va jag bara är depp hela tiden, men det går inte att hjälpa längre. trött på att hålla upp en fasad övrallt, här på bloggen kan jag i alla fall få vara ärlig, ingen som tar skada av det.


Kommentarer
Postat av: Joanna

svar: ja fast jag har inte sökt dit lr så. måste gå ner i vikt först, sen nån gång ska jag nog göra det.



jag känner mig likadan! oftast kan jag inte sova fast jag är jätte trött o verkligen vill somna. men nu har jag börjat kunna somna jätte lätt mitt på dagen när jag har ångest =S då är det jätte skönt att somna in och komma bort från ångesten.

jag känner mig jätte dålig som skolkar o inte träffar folk o sånt men de e för ja e så jävla depp hela jävla tiden. jag orkar verkligen inte tänka klart lr göra rätt! men jag vill ju, men jag kan inte. lr så e jag lat bara, jag vet inte :S

2008-12-10 @ 10:42:01
URL: http://lifeasjoanna.blogg.se/
Postat av: Vanessa

Du är inte alls ensam. Du vet inte hur mycket stöd du har från hela din omgivning. Alla vill dig väl men vet inte hur de ska göra för att hanskas med dig. Du är en älskad person hjärtat, glöm inte det.

Och förresten så ska vi fira en trevlig lucia tillsammans här på mando på fredag, tjuhuu, jätte kul, lyckorysning..verkligen.. suck.



Du är älskad hjärtat. & om du är ensam så kan vi vara det ensamna tillsammans<3

2008-12-10 @ 10:44:25
Postat av: ellinor

svar; den VAR grym! haha, han är bara så bra (: och jaa nu kan jag gå ut massa på helgerna! så skönt när man inte vet vad man ska hitta på, det finns det alltid nåt alternativ. du kan få ge tips på dina favoritkrogar? :)



du verkar vara en sån jättefin tjej och du förtjänar inte att må såhär! det jag kan säga är att kämpa på, och fast du känner dig ensam så är du egentligen inte det för alla bryr sig. men jag förstår känslan, känner man sig ensam i sig själv spelar det ingen roll om man har tusen personer som säger att de älskar en, runt om sig.. för man tycker ändå inte att det är någon som förstår. men du är stark och livet kommer inte alltid att se ut såhär! försök tänka på det, du är värd mycket bättre! <3 KRAM



2008-12-10 @ 14:50:46
URL: http://ellinoor.blogg.se/
Postat av: Freja

svar :Det är upp och ner,mest ner förtillfället :/ Tack föresten sötis <3



Du är inte ensam,även fast det känns så.Jag hatar den här j'vla skit anorexian,vad den gör med dej och ditt liv.Du är värd så himmla mycket mer,jag hoppas verkligen att du förstår det snart.

STYRKEKRAMAR :* <3

2008-12-10 @ 18:10:45
URL: http://lollipopshop.blogg.se/
Postat av: Paris

alla är alltid ensamma =(



jag vågar liksom inte säga något till dig, känns så dumt, eftersom jag var så jävla svag och löjlig att jag inte orkade fortsätta.



Du är så himla mycket starkare än mig. Och jag vet att du hatar att jag får vara hemma och svälta men det är inte jag som kommer att lyckas med något, det är du. Du kommer att lyckas med ditt liv och jag kommer för alltid vara fast i den här patetiska jävla sjukdomen.



saknar din helenis penis =( saknar att få lufta knäppa och jobbiga tankar =( <3

2008-12-11 @ 00:12:41
URL: http://myanalife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0