kan jag sluta

Jag vill inte påverkas av alla som fortsätter att svälta sig själv och får vara smala. men det är fruktansvärt svårt att inte göra det. jag måste fokusera på mig själv, jag måste sluta med att träna. Jag måste helt enkelt följa mitt matschema även fast det är sjukt svårt.

Jag vill inte vara på Mando så mycket att det blir en naturlig del av mitt liv, vilket det börjar att bli.
Nästa vecka ska jag i alla fall på en mässa, yeah ;) Oh en av mina gullungar ska följa med om hon får för sin behandlare, men det skulle nog vara bra för både henne och mig att kunna komma ut lite och se att det finns ett annat liv än anorexin.

Just nu på radion är det ett program om ätstörningar, P4 har det programmet..

Skriver sen..

Kommentarer
Postat av: Freja

Du har rätt,du ska inte påverkas av andra som svälter sig själva,och du ska absolut sluta träna och följa ditt matschema även fast det är sjukt svårt.

Vad kul att du ska få gå på en mässa,hoppas det blir bäst.

Många kramar till dej sötnos <3

2008-10-18 @ 12:08:56
URL: http://lollipopshop.blogg.se/
Postat av: CAtrin

Hej sötis... Mkt som snurrar hos mig just nu.. men på tisdag tänkte jag att jag kunde komma förbi dig på kvällen om du e hemma då? ska på en föreläsning i bagis kl 18 o sen kan jag klampa förbi hos dig om du vill o kan..?

2008-10-18 @ 22:57:40
Postat av: Mia

Jag har haft en fundering kring det där... Är det inte lätt att ni som går i behandling triggar varandra negativt? Själv tog det lång tid innan jag blev remitterad till ätbehandling och när jag väl blev det tackade jag nej eftersom jag vid det laget kommit så långt på egen hand och visste att jag skulle påverkas negativt av att vara runt andra anorektiker. Hur känner och tänker du kring det?

2008-10-20 @ 08:14:36
URL: http://iwannabefree.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0