matschemahöjning

Jävlar vilka bra kommentarer på mitt inlägg "pro ana part?", framförallt tycker jag att alla borde läsa K:s kommentar, du har helt rätt i det du säger. Det är även fruktansvärt skönt att höra en person med sån insikt som du faktiskt har. Du har inte gått på all hysteri utan helt enkelt kört det egna race, tack! :)


Men idag ska jag inte beklaga mig om alla pro ana sidor, utan tänkte enbart skriva om mig själv, ego som jag är.

Imorse tog jag vikten, frukosten var otroligt mättande, även om det var samma frukost som alltid.
hade beslutsångest över lunchen, skulle juh egentligen provat sås, men det blev överpanerad fisk (säkert kort som alltid).

Hade möte med dietisten idag och fick en härlig höjning på matschemat, jag har fullt matschema eller ett normalt intag, blev hursomhelst en extra näringsdryck. Väldigt trevligt, kommer vara så jävla spyfärdig att jag kommer få panik.
Orkade inte bry mig så mycket då, däremot har jag känt en krympande panik hela kvällen, ni vet den här älskade paniken som så välbekant försöker strypa en i smyg..
Återigen får jag säga att jag är skiträdd, för jag VILL INTE gå upp ett halvt kilo i veckan. Fan fan fan.. Visst vill jag bli frisk men det går för fort.. Jag har redan gått upp en massa och nu måste jag speeda på allt. Jag kommer garanterat att minst gå upp ett halvt kilo i veckan, men jag lovar att det kommer bli mer.

Jag fick även nytt belöningsschema idag, som är lite utökad, jag ska fylla i när jag inte tränat, tagit trapporna eller gått av en station tidigare. Hur ska jag nu kunna låta bli?
Det här är absurt, kan inte bara folk erkänna att jag är rundlagd och kan må bra av att gå och träna lite extra?

Varför kan jag inte bara sluta fly?

Kommentarer
Postat av: Helena

Svar: tack för svaret! Jo jag har varit sjuk innan, men inte tillräckligt sjuk utan jag skötte skolan och så. Fick/tog aldrig nån riktig hjälp, pratade bara. Sen trodde jag att jag var frisk men har fått ett återfall kan man väl säga. Så jag känner igen hela gången i detta. Skillnaden är att förra gången gick jag "bara" till ungdomsmottagningen och de "hjälpte" mig vidare, nu är jag för gammal för det.

Kram

2008-10-14 @ 20:40:52
URL: http://payingback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0