fet dag

Har inte kunnat bloggat eftersom jag inte suttit vid datorn.


Varit väldigt upp och ner, blev inget bad för mig, däremot hängde jag med mysiga personer :)
Blev såklart lite fusk ihelgen, båda 10-mellis gick bort och ett äpple, men det är inte så farligt. Men får juh ingen permission om jag inte slutar fuska. Men vet ni hur svårt det är att inte fuska?
Jag fick korvstroganoff idag och jag grät, så lätt var det att äta det, fick i alla fall sitta i ett ätlabb.

Jag gråter mycket nu, varje dag ungefär, det är som att jag visar min uppgivenhet genom att gråta, kanske är det lättast så.

Måndagar är nog de dagarna som är jobbigast och jag verkligen känner mig som fetast. Jag känner mig så stor att jag är rädd att jag knappt kan åka till Mando imorgon. Jag vill bara försvinna, snälla. Träna, svälta och känna mig lätt.

Det är jobbigt att varje dag få ont i magen efter jag har ätit.
Det är jobbigt att varje dag vara trött.
Det är jobbigt att varje dag vara sur.
Det är jobbigt att äta.
Det är jobbigt att det tar lång tid att äta, fast på samma sätt är det jobbigt om det går fortare att äta.


Jag har i alla fall lyckats förhandla till mig en semester i några dagar, komma ut på landet.
Ska åka imorgon, åker väl in och äter frukost & 10-mellis och sen äter lunch hemma med bror.

Jag vill verkligen inte gå upp i vikt, jag passar inte att vara normalviktig, jag ser jätte fet ut, jag lovar.

sol :)

Idag vill jag åka och bäda, det är så himla varmt :)
Vill bli brun, annars känns det juh ganska värdelöst med sol.

Ska gå ut och sätta mig och läsa och bara njuta av att det är lördag.

Har ätit frukost, kaffe och gröt med äpple, russin och mjölk. Väldigt bra, frukosten funkar bra nu.

Egentligen måste jag ha sällskap alla målen, annars ska jag vara på Mando istället, men eftersom frukosten går bra, kände jag att jag inte behövde det. Får väl se hur resten av målen går, bror komer vara här vid lunch och mellis och sen catrin eller båda två kanske.

ska planera vart jag kan åka och bada nu yes :)

Anorexia says?

- Jag kan ta så mycket som jag ska enligt schemat, för jag ska ju ändå gå upp vikt.

A - Tar du så mycket som det står på schemat, kommer du garanterat gå upp i vikt.

- Kanske känns bra att väga lite mer?

A - Fattar du inte att du inte är någonting utan mig? Jag är den som gör att du överhuvudtaget syns, utan mig kommer du bara vara fet, vill du verkligen det?

- Mitt liv känns ibland så himla meningslöst och jag orkar inte vara elak mot dem jag älskar längre.

A - Orkar du ha en massa fett på kroppen? Fattar du inte hur stora din lår kommer se ut? För att inte tala om din mage och rumpa.

Det är såhär mitt huvud diskuterar varje dag och ändå har jag svårt att erkänna att jag är sjuk. Även om den här dagen har gått relativt bra, måltiderna har tagit lite väl lång tid. Men jag har inte känt ångest inför att äta, även om magen har gjort ont och jag har varit väldigt uppsvälld. Solen har gett mig energi, jag kunde sola i bikiniöverdel på Mando till och med. För att idag var en sån dag jag inte orkade bry mig, lätt alla andra omständigheter påverka mig istället. Får se hur morgondagen ser ut. Ska väl lägga mig i sängen och kolla tv, andas lite.

Mando mando

Även om jag lyckades att laga middag igår, så bjuder det inte på någon permission. Hade hoppats på att få gå hem tidigt imorgon, eller inte ens komma dit. Men det blir heldag, känns lite tråkigt med tanke på att det är solig fredag. Får helt enkelt ta med mig boken ut i solen och försöka njuta av den ändå.

Idag har jag gråtit, som varje dag, fick en riktigt "ge upp idé" som om det inte är någon mening. Jag ville bara lägga ner, kändes inte som behandlingen passade mig. Som om det inte var meningen att jag ska gå upp i vikt och äta normalt. Mams gav mig support och sen satt jag och snackade med R.

Jag uppskattar all hjälpen jag får, det är helt otroligt, däremot uppskattar inte anorexin den hjälpen, vilket gör att jag får spel allt för ofta.

Har träffat bror, det var jätte trevligt. Imorgon ska jag träffa bästis precis när jag kommer hem. Sen är det annars Catrin&sol-helg, vilket kommer även det bli fantastiskt.

Undra hur det kommer bli imorgon, om jag kommer orka. Har en känsla av att jag kommer flippa bara för att jag är ensam. Men å andra sidan kan jag vakna imorgon och känna mig smal och motiverad, tror dessvärre på det första alternativet.

ångest+sluta röka

Det enda jag gör idag är att gråta. Inte just nu, men kunde knappt hålla mig från att storböla på konsum. Har haft en sån otroligt stark ångest, inte bara fokus på maten, utan mer vad är meningen med livet?

Min bror skulle i väg ikväll, så efter 40 min peptalk i från honom och mams så blev det en middagsdejt med mandometern på tu man hand ;) Det gick bra, men ångesten kröp i kroppen och det kändes inte rätt alls. Men jag fick i mig allt (även om beslutångsten spelade mig flera spratt med vad jag skulle välja o s v).

Fast vet ni varför jag gjorde det?
För jag är stark, egentligen är jag en otroligt stark och envis person, jag har bara hamnat lite fel.
Jag ska klara det här, jag tänker inte lägga hela mitt liv på att gå runt och hata mig själv eller inte kunna äta.
Jag är inget barn som ska behöva matas, jag är vuxen.

Hade egentligen lust med något förutom att gå och lägga mig istället och sova bort ångesten. Nu sitter jag här med ångest fortfarande, men jag gråter inte just nu.

Har bestämt mig för att inte jämföra mig med någon alls, det är inte mitt problem om folk fuskar, det är deras problem och det är synd att dom inte tänker efter lite längre och vfaktiskt vågar kämpa.
Om jag fuskar ska jag inte säga det till någon, förutom min behandlare, för jag vill inte påverka någon annan negativt. Jag vill varken bli hämmad eller hämma andra.

Jag ska sluta röka också, ska sätta ett datum och räkna ner så jag kan intala mig och är förbered.
Tips på datum? Någon som vill sluta röka med mig?

nu ska jag filosofera lite över livet och försöka finna meningen med det, för förut så visste jag att det fanns en mening, nu tror jag bara på ödet..

To see if I still feel

Idag är en konstig dag, känns som jag står utanför allt. Som om jag inte känner någon längre.
Varför?
Har en sån dag när jag inte tror att jag är sjuk, kanske för att min hjärna försöker börja att lyssna på mig kropp vad den vill. Istället för att bara säga NEJ!

Ska upp tidigt imorgon, såklart, vet att jag inte kommer somna tidigt. Däremot skulle det vara fantastiskt att få sova 8 timmar oavbruten sömn. eller åtminstone 6 timmar.


Catrin; Jag lyckas aldrig kommentera din bloggi, crazy :( Hursomhelst så älskar jag våra helger. Ska vi ha en paradisekväll snart? Eller kanske göra nåt annat värt som vi är bra på? jaa? :) <3

ilska mot fett

Jag längtar efter att träna.
Det är absurt att inte röra på sig, även om min kropp tacksamt tar emot vilan, så tycker hjärnan ofta annorlunda.
Om jag bara hade en våg så jag kunde få kontrollera.

Det känns som jag kommer bli riktigt arg snart.
Känner mig arg på allt, att folk äter. Varför gör jag det?
Jag tycker det är skönt när folk äter.

Vad är det för fel på mig?

Jag måste gå ut och få luft, cigg och läsa lite. Rensa tankarna innan jag börjar skrika.

supersize vs me

Har inte fått tid eller ork att sitta och skriva här. Dagarna har varit fyllda med olika saker, men nu sitter jag själv.

Jag försöker fokusera på de framsteg jag har gjort, men det är svårt att uppmärksamma det lilla.
Jag känner mig sjukare nu, än förut, mycket beror väl på viktnedgången, kände mig ännu tjockare. Varför gör man det? för drygt 1 år sen var jag relativt nöjd om jag vägde 48-50 kg. Jag förstår verkligen inte alls och jag hatar att inte förstå.

Det blir mer intensivt nu, eftersom jag knappt har gjort några "framsteg". Hela dagar på Mando och sen måste någon vara med mig vid alla målen. Jag kommer ha ångest.
Ändå trodde jag idag att jag var frisk, typ jag kommer kunna äta vad som helst imorgon, inga problem. Är det så att jag kan äta lunchen utan problem så är det så klart positivt, men jag betvivlar det.

Ska kanske ha jeans imorgon, provade att sätta på mig jeans i morse, tyckte bara att det såg helt fel ut. Pösigt och sen alla tjockistankar.
Om ett par stuprörsjeans sitter pösigt hur kan man då se tjock ut? hjälp.
Måste försöka våga mig ur min mjukisdress, har jag inte den så har jag baggy shorts (som givetvis inte ska vara baggy) eller lack tights som också är pösiga. Allt för att gömma mig. Om jag vill gömma mig nu, hur mycket kommer jag inte vilja gömma mig sen?
Jag kan väl ändå inte göra karriär i en mjukisdress? Även om det på sätt och vis har sin charm.

Känner mig lätt illamående som vanligt, var pigg för en stund sen, planerade till och med och rensa en byrå. Men jag ger upp det, tror mest att det beror på rastlösheten.

Jag hatar ångest.

vin vs me ;)

Hann aldrig skriva nåt mer igår, hängde med bror och sen kom Catrin och brors kompis så det blev lite vin och lagom lugn kväll. Ingen var nog på festhumör, så det passade mig perfekt.
Otroligt värt och träffa Catrin som jobbar en massa nu <3


Följa matschemat har väl gått sådär;
Kvällsmålet i fredags blev lite fusk.
Tiomellis igår blev inget.
Kvällsmål igår blev inte heller.
Men jag drack fan vin så det ersatte nog det (eller det vet jag att det inte gjorde, men ändå orka)

Känns som jag fått ännu fetare lår, vilken jävla skit. Jag vet inte om jag har fått det eller om det är mitt huvud som spökar, för jag har juh ingen våg som jag kan väga mig på.
Känner av vinet idag, lite huvudvärk typ.. Nu ska jag inte dricka först augusti med bästis innan hon sticker till Tunisien ;)


Hur har det gått för er ihelgen?
Hände det något roligt?

meningen med livet?

Jag har ätit frukost, visserligen 2,5 timme för sent, men ändå ;)
Gick upp typ vid halv tio, hade vaknat flera gånger som alltid. Så jävla ovärt.

Jag vill inte äta mellis (helst inte lunch heller o s v). Vill äta nåt med lite kalorier..

Vet inte om idag är en bra dag än, har duschat och städat lite. Ska gå ut och ta en cigg och prata med mams. Har inte sett henne på 3 veckor :(

Är helt säker på att jag gått upp i vikt, har fan ingen våg vilket är skitjobbigt.

Märker att jag har svårt att förstå saker, meningen med saker. Visst kan jag känna mig glad, ledsen och framförallt otroligt arg. Men det är som att jag undrar varför allt existerar.
Vad är meningen med livet?
Vad är det jag är här för att klara av?
Varför älskar man vissa personer och andra inte?
Varför får man inte ljuga?
Varför är man elak mot någon som är snäll emot en?

Tjockisdrömmar ehh jaa

Jag drömmer så konstiga drömmar, givetvis massa om att jag måste äta och mat. Förra helgens mardröm var att jag köpte godis, som inte ens var till mig, jag vaknade helt svettig med feeeet ångest.
Någon annan som drömmer så?


Annars bjuder fredagskvällen på TV, mitt liv har verkligen fått en vändning jag har blivit en soffpotatis.
För exakt 4 veckor sen, på midsommar, festade jag rejält med skumpa och vin, promenerade sjukt mycket och trodde att jag verkligen levde livet.

Kanske kommer allt bli bra, kanske kommer jag alltid vara en person som tänker lite för mycket.
Nu känns det som jag har lång väg kvar, som jag ska behöva ge mig fan på att klara det här.

Anledningen till att jag inte gett upp, är för mina vänners skull. Jag är inte 100% längre, kanske max 70% och det är inte oki. Dom ger mig allt, min familj och mina vänner är MITT liv och på något konstigt sätt är jag en del i deras liv, ibland kanske tillochmed en ganska stor del. Därför måste jag kämpa.
Kämpar jag inte nu så kommer jag inte ha några kvar.


By the way ser jag fortfarande fram emot imorgon, jag har inte träffat Catrin på typ 12 dar eller nåt, det är INTE oki, oki? ;)

fredag vs me

Jag fick inte åka hem efter lunch, vilken besvikelse :( Johanna kom till Mando och så satt vi ute och snackade i lite över timme, så det var mys :)
Lunchen var hemskt föresten, havskatt med potatis, panerad fisk som smaka smör, var jätte seg och dessutom som en liten extra touch full med små ben.

Känns lite orättvist att behöva stanna bara för att jag fuskar lite, så måste jag vara där helt medan andra som fuskar mycket mer får göra som dom vill. Fast jag vet juh att behandlarna ser till mitt bästa, så det är juh knappast orättvist i längden. Bara just nu det känns lite tråkigt.

Varför satte jag mig den här sitsen?
Jag kan inte åka på semester och måste lägga ner flera timmar om dan till att äta.

Är så himla trött, visserligen är det fredag, men so what. Fredagar ska man vara på partyhumör, jag känner mer för att bädda ner mig hela helgen. Catrin kommer imorgon och det ser jag fram emot som sjutton, ska vara utvilad, hon är en av få som jag verkligen litar på.

Varför är det så jobbigt att äta?
Vilket jävla tjat det är på mig hela tiden, kan man inte gnälla lite mer.

Fan allt ger mig ångest just nu bara. Helt upp och ner.
Känner mig varm, kanske är sjuk?

jaa stackars mig ensamast i världen, ja det är verkligen synd om mig.

det är inte kul att gå upp vikt.

mandometern vs me 1-0 ;)

Ännu en dag avklarade, visst jag är sämst på att fylla hela matskeden full med mjukost, men å andra sidan är det nog inte så viktigt. Har inte hoppat över ett enda mål, vilket är ÅNGEST.

Gick lite idag, eftersom jag skulle ner och handla. Helt sjuk va trött kroppen är, jag gick som vanligt snabbt och med kraft med resten av kroppen kändes riktigt matt. Som efter en influensa eller nåt.

Ihelgen ska vi se hur det går, känns redan massa ångest. Klarar jag helgen är jag ett steg närmare att bli frisk men också säkert en tung svacka på måndag. Vi snackar russin i gröten och nötter i yogurten det är en bedrift, speciellt nötterna dom smakar FETT.

Vi har sänkt tiden på mandometern, craazy säger jag bara. hann inte alls med och kurvan såg ut like shit. Men det blir väl bättre..

Supersize vs superskinny va inge bra idag tycker jag, vad tycker ni?

Imorgon ska jag träffa Johanna så det blir en bra dag :)
Vi möts väl upp ute i Huddinge eller nåt ;)

Är sugen på att träna, massa faktiskt.

Saknar fortfarande att inte äta, oh shit va dum i huvudet jag låter, men det är så jag känner.

Jag är galet rastlös hm..

värdelösa kropp

Om idag inte var en ändlös landsväg och i natt en vild och krokig stig, om imorgon inte kändes så oändlig, är ensamhet ett ord som inte finns..


Jag mådde jätte illa nu på sista mellis, det blev en riktig fight att få i sig allt utan att tänka.
Lunchen gick ok, satt gemensamt för första gången, mina armar skakade och jag kände mig som en person som aldrig har ätit med kniv och gaffel. Det är som jag måste lära mig allt på nytt.

Jag får inte åka på någon semester, hade juh som sagt velat dra i väg på en sista minuten eller liknande och njuta lite av solen.. Men min kropp suger, så är det bara.
Nu hoppas jag bara att min skakningar ska lägga av snart, det är sjukt jobbigt och jag tycker att en jävla juicekanna är galet tung och decilitermåtten är jätte svår.. fan.. Men tydligen ska det bli bättre när näringsdepåerna fyllts på, visst jätte skönt men å andra sidan har jag ett otroligt motstånd till att näringsdepåerna ska fyllas på, med tanke på att det betyder att jag måste äta.

Men för att inte deppa ihop över resan, så ser jag lite längre fram. Jag och Catrin ska åka till Belgrad i september, typ mitten och det ska verkligen bli skitkul. Kanske borde boka biljetter? :)

Ikväll är det mitt FAVORITprogram "Supersize vs superskinny". Jag tycker att det är SÅ fascinerande och tjockisarna är alltid så sympatiska hihi :) Däremot väger alltid "superskinny" mer än mig eller har högre BMI.
Hur kan jag då tycka att dom är MYCKET smalare än mig?


ambvialent

Snart kommer bästis. Jag önskar att jag var normal att jag kunde tycka om min egen spegelbild.

Jag blir äcklad av fettet på min kropp, samtidigt blir jag äcklad av benen som sticker ut, men kan ändå låta bli att fascineras av dem. Anorexin säger att dom egentligen inte syns, att det är en illusion och att de gott kunde synas mer.

Hur kan sjukdom vara så komplicerad?
Varför fick jag de här problemen?
Kunde jag inte bara tränat 2 dar i veckan, ätit normalt och varit nöjd?

Jag orkar inte känna mera ångest, jag orkar inte gråta mera, jag orkar inte få dåligt samvete för att jag ljugit, jag orkar inte räkna kalorier, jag orkar inte vara så besatt och jag orkar inte känna mig värdelös längre.

Jag är bara så förbannat trött..

"jätten i spegeln"

Idag skulle jag äta lunch gemensamt för första gången, kändes lite jobbigt redan innan.. Jag skulle få kycklingwok eftersom det är en ganska lätt måltid, men det fanns inte idag. Så jag stod utan lunch och hade den fantastiska valmöjligheten att välja mellan lasagne eller en frysrätt. Lagom panik. Fick näringsdryck med kaffesmak istället, mådde illa som fan efter. Det är typ 300 kcal i en sån och den är 2 dec. Fatta fett *burr*

Åkte hem nu för jag ska träffa bästis snart. Sitta ute o ta en cigg och ringa mamma, hon är bra hon min mamma.

Jag är fortfarande helt trött på mat, juice, knäckebröd, ost, mjukost, yogurt. Blir det bättre?
Tänk om jag aldrig slutar vara trött på det.. För tänk om jag är en person som helt enkelt inte vill äta mat varje dag och speciellt inte två gånger. Kan det vara så?


Känner mig fet idag, mm mer än vanligt. Uppsvälld. Magen är allt annat än "platt", armarna ser fetare ut :(
Börjar komma i det här obkvämma stadiet att jag tycker att alla kläder enbart framhäver mitt fett. fan va jag hata o må så.
Jag har säkert gått upp i vikt, men kan väl inte gått upp två kg? Och även om jag skulle ha gjort det så skulle det typ vara vikten som jag hade när jag kom till Mando.

Blir man aldrig nöjd?
Hur kan jag känna mig så jävla stor när jag är som minst?

BMI vs me

Idag saknar jag Jessi<3 en av mina bästa vänner som precis åkt till andra sidan atlanten för att plugga en termin :(


Annars gick väl dagen helt oki, inte allt för mycket ångest. Va skönt att kunna gå ut i solen med R och typ bara hänga, kändes nästan som man var ledig :)

Blev kokt fisk med potatis till lunch, det är en av luncherna jag klarar av utan ÅNGEST. så det va juh fantastiskt bra eller nåt ;)

Imorgon ska jag börja äta gemensamt på luncherna, får se hur det ska gå, R är juh där så det lär nog funka jaa :)

Sen fick jag veta att jag inte kanske ska kunna få åka på semester, eftersom jag har för lågt BMI. Känns juh skittrist ville verkligen få komma bort, men kanske funkar ändå, tänker inte deppa ihop för det än..

Känner mig uppsvälld, känns inte som att det blir bättre, jävla michellingubbe typ (eller hur dt stavas :S)


Hur många proana bloggar tror ni att det finns där ute?
Är verkligen mer förundrad nu över dom än vad jag var tidigare.

kalorier vs me

Är sjukt trött, passande väder för hur jag mår.

Tänk när allt blir bra sen, jag längtar tills jag slipper må dåligt.

Jag känner mig redan illamående när jag tänker på allt jag ska äta imorgon *snyft*
Jag känner mig så jävla trött på att äta, vilket jag vet inte är normalt och måste ändras. Men det är så det känns just nu.

Får inte röra på mig och bara konstant energiintag, det totaltkrockar med mitt liv som jag känner bäst.
Vet inte ens hur mycket kalorier jag får i mig per dag längre, orkar inte ens räkna (bara ibland) för det ger så jävla panik.


Jag känner mig dum som inte kommer kunna åka på festivali med min lovely Catrin<3 Vi skulle haft så jävla kul, men jag är verkligen inte i mitt esse. Oh allt med maten hade gått åt helvete säkert ersatt med massa alkohol, massa ångest o ont i kroppi. Får vänta lite.. Försök ta det lugnt bara.

proana eh va?

Hur kan man vilja ha anorexia?
Hur kan man försöka få en sjukdom som etsar sig fast?
Hur kan man orka göra misslyckade försök till att svälta sig själv och sen hetsa?
Hur kan man se anorexia som ett framsteg?

anorexin vs näringsdryck

Det här dagen har varit kaos rakt i genom. Frukosten klarade jag inte av utan började gråta och hade massa ångest, slutade med näringsdryck. Mellis var jobbigt, blev så sjukt mätt och höll flera gånger på att få panik.
Lunch var återigen kaos, klarade inte av den, kött med senor och jag fick panik, slutade med näringsdryck.
Mellis jätte mycket, jätte mätt :(

Näringsdryckerna är inte världens hit för den delen heller, även om det är lättare att dricka, men smakar artificiellt och fett typ hjälp.

Suck. Idag har jag typ gråtit konstant känns det som, helt svullen. Men hoppas på en bättre dag imorgon.

Tur att R finns där<3



Är fortfarande illamående och snart är det middag. Jag vet att det inte hjälper och skjuta på det. Jag får gå och va såhär äcklig mätt nu. För sen kommer det släppa, det får ta sin tid. Det kommer inte bli bättre av fuska, då tar det ännu längre tid.

Känner mig elak och ledsen idag.

Fast jag fattar mer nu att jag är sjuk, vem gråter och skakar över lite senor i kött egentligen?

Anorexin lurar inte kameran?

Min kompis som haft anorexi berätta för mig att det är jätte smart att ta bilder på sig själv, eftersom kameran aldrig ljuger.
Måste säga att det är fascinerande att se hur skelettet lyser i genom mer än vad tror. Jag trodde typ att jag hade ett fint fettlager över kroppen, men så verkar det inte vara.

Fast är väl kanske relativt. Hm ah jag vet inte..

Det är i alla fall ett sjukt bra tips om det är nån som inte kan se sig själv med sanna ögon?

Någon som provat?

mat ger mig ångest suprise

Har fortsatt att följa matschemat hela dan, total ångest. Vet om att det är bra, men anorexin säger att jag är totalt jävla misslyckad. Känner mig värdelös och jätte tjock just nu orkar inte.

Shit vilka deppinlägg jag skrivit hela dan, men helgerna är riktigt svåra.
Dessutom är det nytt matschema nästa vecka jag orkar inte.

Tänk om jag väger 46 kg?
Kommer ändå inte få veta. Kan man gå upp så mycket på några dagar?
Eftersom jag dom senaste veckorna gått ner. Vet juh att när man går ner mer i vikt, försämras det kognigtiva så man känner sig ännu mera sämst.. ah ja new day tomorrow.
har bokat taxi precis så ingen återvändo. eller får se..

god I hate this.

kropphelvete

Idag leder anorexin helt klart i huvudet på mig, även om jag har lyckats följa matschemat, dels tack vare övervakning..
Allt känns så fel och jag är så förbannat jävla mätt att jag bara vill dö, min mage ser ut som en ballong och det känns som det enda jag gör är att sitta o äta. Jag får inte ens ta en promenad, utan all fysisk aktivitet ska vara på noll.. Fick helt plötsligt en strålande idé jag kanske kan springa upp o ner i trappan sen.. uää sån panik. jävla ångestskit.

Min kompis Sofie va över, hon cyklade hit och jag blev avundsjuk, vi satt ute o prata och när jag va tvungen att äta lunch åt hon ett äpple eftersom hon precis hade ätit frukost :( jag vill också.
 
Just nu känner jag mig alldelse för fet för mando, vet inte om jag vågar gå dit im. Ska äta så jävla mycket, meeer än vad jag redan gör. fan fan fan.

jag vill bara fly eller dö eller försvinna. jag orkar fan inte.

Fri från anorexi/ätstörningar?

Sist jag vägde mig, vilket var i tisdags vägde jag 45,3 kg. Just nu känns det som jag väger långt över 46 kg, tänk om jag har gått upp jätte mycket *ångest*

Jag vet att jag bara lurar mig själv när jag fuskar, men det är så himla skönt att försöka behålla kontrollen.
Tänk om jag aldrig blir frisk, asså frisk från anorexin men fortfarande ätstörd med en vikt på 58 kg? Det kommer juh vara förödande. Jag kommer juh inte våga visa mig ute?

Är det någon som blivit helt frisk?
Hur är det?
Faller man tillbaka eller känner man sig helt lugn med vad man väger och ser ut?

Nytt matschema

Klarade av frukosten so I guess one more point for me.
Visserligen tog lite väl lång tid, men orka bry sig.

Känner mig tjock idag, undra om jag är uppsvälld? Fan kroppen är så himla skum.
Fick juh skakningar i armarna i veckan, kan iofs bero på ångest. När jag ska försöka fylla ett decilitermått börjar alltid min arm skaka. Typ som en gammal människa.


Är trött och rastlös som vanligt, inte alls kul.

Imorgon är det nytt matschema

Frukost - 3 matskedar russin, gröt, äpple och 1 dec mjölk.

Mellis - drömyoggi, knäckemacka + 1 ostskiva och 2 dec juice/proviva

Lunch - 200 gram husmanskost (precis som tidigare)

Mellis - 2,5 dec yoghurt, 1,5 dec flingor, 5 torkade frukter och 10 nötter

Middag - 200 gram husmanskost

Kvällsmål - 2 mjuka smörgåsar, 2 matskedar mjukost och ett äpple.

Det är liksom ganska mycket, har en känsla av att ett illamående kommer infinna sig, speciellt vid mellis. 
Ska försöka att inte tänka, men det är ganska svårt. Mycket kalorier och skit. Hjälp lixom.. 

Anorexin vs me 1-1

Igår följde jag matschemat ganska bra, missade förstade mellis och lite av mjölken. Åt couscous, 100 gram blev juh jätte mycket. Fick panik och satt och fråga min bror "tänk om inte all couscous har svällt" fast couscousen va svälld, jag satt o petade i kastrullen och försökte anylsera den. Började typ gråta efter, alltid lika spännande. Men jag är juh inte sjuk eller hur.. Suck.

Kollade på tv, ja tv igen, tv:n är min nya pojkvän han ställer verkligen upp för mig när jag mår dåligt ehh.. Det var flera personer som hörde av sig igår och ville träffa mig, men eftersom jag planerat in några av dom sa jag att jag var upptagen, vilket slutade med att jag inte träffade nån. Jag är en dålig vän. Ingen som kommer vilja träffa mig snart alls säkert :( Åkte och shoppade med min bror, vilket va värt, komma ut lite. Kom hem och åt mellis och somnade.

Känner mig så jävla fångad. Mår inge bra idag heller, har suttit ute och tagit en cigg. Ska göra frukost snart, jag är så van att skjuta upp "alla" måltider, men nu ska jag försöka göra tvärtom, hellre gå upp tidgare och äta lixom..


Imorgon är det måndag, sen är det vägning på typ tisdag, kommer att ha gått upp i vikt, garanterat. Fan va sånt är jobbigt. Det är sjukt svårt att inte ha en våg :(

dålig anorektiker

Igår när jag åkte taxi hem fick jag en taxichaufför som började prata om att Mando, och som alltid ska vara all till lags hela jävla tiden svarade självklart..

Bland annat sa att han också skulle behöva få en släng av anorexi.
Jag bara satt den o nickade lite, han sa att det inte var lätt att sluta äta skräpmat och jag sa att sockret i maten gjorde det beroendeframkallande.
Sen höll på och snacka om jag inte kunde gå på restaurang eller om jag mådde illa av maten, när jag då svarade att jag är ganska sjuk, sa han "Du ser inte så sjuk ut, men det är klart allt syns juh inte".

Då undrar jag hur kan han säga något sådant?
Jag sitter med stora kläder på mig, han ser bara mitt ansikte. Men det kanske är frisk att ha ett BMI på typ 15?
Har så jävla dåliga värden att jag inte ens kan få gå den lilla sträckan det är mellan tunnelbanan och mig. Därutav att jag tar taxi och blir totalt jävla kränkt. Det är som jag skulle sitta och säga till en cancersjuk att jag skulle vilja ha en släng av cancer och sen så sitter personer utan hår på grund av strålbehandling och jag säger "du ser inte så sjuk ut, men det är klart allt syns juh inte".

Genast kände jag mig jätte fet, en dålig anorektiker, började må otroligt illa, grät som fan när jag kom hem och hade massa panik. En förjävlig start på helgen, jag fick åka hem lite tidigare för att umgås med min bror och bästis, för att jag mådde så dåligt igår på Mando. Jag pallade inte äta gemensamt och allt kändes tungt. Så får man ett slag i ansiktet.
Nu tror jag att alla tycker att jag inte är för smal, anorexian skrattar åt mig och säger att jag är patetisk, att jag inte är värd nånting. Helvete oxå.

Saknar svält

Drömde att jag handla godis i natt, fast inte till mig, men fick fet ångest ändå och vaknade helt svettig typ. Så jävla mycket ångest.

Jag saknar att få svälta, är det konstigt?
Jag saknar energin man får av att inte äta.
Jag saknar min våg, ovetskapen gör mig galen.

Det känns som lite av det normala ätandet börjar få övertaget, med tanke på att jag äter flera gånger varje dag nu. Anorexin tycker inte att det är ok alls, vilket gör att jag får ännu mer panik och ångest. Lite som en tyngd som försöker pressa ner mig på botten.

Det känns skitjobbigt att äta och jag vet om jag inte fuskar den här helgen kommer vikten börja gå uppåt i stället för neråt. Egentligen borde jag inte vara rädd, för det är åtminstone 3 veckor tills jag är på samma vikt som när jag började på Mando. Men helst vill jag juh gå ner mer, inte upp.
Det är som jag inte är redo för att bli frisk, kan man någonsin bli redo?
Det är som personer som ska börja banta "Jag börjar på måndag", precis så känner jag för att gå upp i vikt och bli frisk, jag börjar på måndag, men sen när måndagen kommer så börjar jag inte.

Det har gått relativt bra idag, ätit frukost fast bara 0,5 deciliter mjölk, ska försöka ta den sen.

Jag är sjukt rädd för att gå i vikt, även fast jag vet att jag måste. Min kropp pallar inte längre, konstigt att anorexin ärså stark att jag skulle kunna fortsätta va såhär i all oändlighet, eller tills jag dör om inte annat..

Illa att må såhär på en lördag, funderar på att dra i väg nånstans, men jag är så trött hela tiden orkar inte va trött.


Anorexin vs Me 0-1

Idag har jag en riktig motivation att bli frisk, några av anledningarna är:

- Jag vill inte behöva åka taxi istället för att åka kommunalt, för att jag inte får röra på mig alls
- Jag vill bli kunna träna
- Jag vill inte få konstiga skakningar i armar och händerna
- Jag vill kunna få barn
- Jag vill kunna göra vad jag vill, resor o s v

Sen är det givetvis andra saker som ger mig motivation, t ex R som fixade mellis så himla bra hon får världens största guldstjärna för det från mig, blev fett glad :)

J min älskade vän som verkligen börjar bli frisk, prata precis med henne och kände mig riktigt glad och stolt.

Så idag är en bra dag även om jag har lite ont i magen.
Ska verkligen inte börja tänka på hur mycket kalorier jag ätit idag, för då får jag panik. Det spelar ingen roll, för jag ska bli frisk nu.

Önskningar

Jag såg precis ett program med Dr Phil om ätstörningar, va ganska intressant med kanske lite fel defintioner av anorexi.

Är sjukt trött, känner mig totalt orkeslös, skulle bara vilja sova åtminstone tolv timmar :(

Imorgon är det torsdag, ska bli skönt att det snart är helg, veckorna går så himla fort nu. Snart är det höst igen ;)


Jag önskar att jag kunde se på mig själv som jag ser på andra.
Jag önskar att varje morgon var en start för nya upplevelser och inte en ständig kamp.
Jag önskar att jag snart vågar förlora kontrollen, låta mig själv hjälpas.
Jag önskar att jag kunde inse att jag faktiskt är sjuk för jag vet att jag någonstans innerst inne känner hur fel allt är.
Jag önskar att jag skulle kunna se på mig själv i spegeln utan att se en fet kropp.
Och ibland önskar jag att skulle kunna ha storlek 34/36 och bara va.

Motivation

Jag försöker hitta motivation, jag vill juh inte vara sjuk, men ändå är jag så stört rädd för att gå upp i vikt.
En anledning till att gå upp i vikt o bli frisk är att jag kan träna :) bygga muskler och få mer balans :)

tog bussen hem idag, ganska skönt att bara sitta på en buss hela vägen, mötte bror o handlade.

im ska jag träffa dietisten, får se vad det blir.

ska försöka börja äta fortare, äter långsamt och sen har alla ätit upp och jag blir skitstressad och försöker hinna i kapp hjälp typ.

ikväll blir det tv och mys, ovanligt va?

ångesten har jag sovit bort idag, jag och R somnade i en soffa, sådär lagom obekvämt med en massa liv runt omkring, men hon och jag är typ bäst på att sova och ta rökpauser :) Hon är så grymt stark, fast ibland kanske hon inte vet om det, men jag vet att hon kommer fixa allt. Allt tar sin tid, men jag vet att både hon och jag kommer klara det så jävla bra :) för vi är väldigt bäst i övrigt, så varför inte va bäst på att bli frisk? :)

Kanske ska åka till Johanna ihelgen, beroende på om jag "får" eller inte. Då måste jag verkligen klara det, även om vi dricker vin ska jag inte kompensera bort det. Jag ska KLARA det här.

Snart middag med bror :) 

sjukdomsinsikt

Har hängt med Ida och bror i två dagar, mycket trevligt, kan inte bli bättre lixom :) <3

Har haft en riktig kaosdag, gått ner i vikt och det är inge bra och helst ska jag va hela dagen+kvällen på Mando. Fick panik. Börjar inse att jag nog är sjuk, även fast jag inte riktigt vill erkänna det. Helt plötsligt har allt blivit värre, jag trodde faktiskt att det skulle vara lättare. Men ju mindre man väger desto svårare blir allt, ingenting fungerar juh längre känns det som :( fryser ÄNNU mer och har ännu mer svårt att koncentrera mig.

Well det får lösa sig. Ska uppdatera mycket mer imorgon, ska gå o kolla lite tv och sova nu.

FUSK

Helgen gick juh inte så fantastiskt bra som man skulle kunnat hoppas.
jag fattar inte hur jag på ett plan kan vara så klarsynt och fatta hur jag måste lösa problemet men ändå inte kunna ta mig för det. jag ska fan bli frisk, shit dt kommer va jobbigt. men orka dö i förtid o inte ha några vänner kvar nej nej.

annars var dt en trevlig helg, mycket catrin<3 henne kan man aldrig få för mycket av så dt va super, saknar henne som alltid haha :) hängde med bror alltid lika nice, he's the best. o träffa Benjamin på söder o hängde lite vid vattnet i gamla stan. den här veckan bjuder på mycket.

snart kommer ida+bror hit, samma sak im I guess :) onsdag anna, helgen anna o sofie ja dt ska bli fantastiskt. ska försöka peppa mig själv nu. im ska jag träffa läkaren o sätta upp en målvikt, mycket spännande ;)

Järngrepp?

Gick upp kvart över tio idag, så himla skönt o få sova lite längre än till halv sju lixom ;)

Blev juh inget vin igår, total besvikelse över att hela helgen har försvunnit i tv:tittande typ :( Fast jags er sjukt mycket fram emot att hänga med Catrin, hon ska dra till Norrland snart o det är tråkigt för mig men kul för henne :) <3
Min bror hängde här igår, han är snällast i stan, fattar fortfarande inte att han pallar med mig o peppa mig hela tiden.


Har verkligen följt matschemat helt uselt, jag vet att jag förstör för mig själv, men jag kan verkligen inte rå för dt. Jag gör exakt tvärtemot vad man ska göra typ :( Den här sjukdomen är betydligt mycke starkare än vad jag trodde faktiskt.
Jag trodde verkligen inte att jag hade problem, trodde att jag bara valde att inte äta vissa saker. Men så verkar det inte alls vara, får juh panik för konstiga saker hela tiden.

Tror jag ska sova bort hela dagen imorgon, för sen är det kanske fotboll eller "bara" häng med Ida.

Ska nog dra till stan snart, skulle hellre ta ett glas vin i solen än en fika ;) hihi.


kalorisparande

Skulle druckit vin idag, hade planerat dt så himla bra o nu ska jag inte dt längre. för jag hann inte med till förfesten eftersom jag åt middag som tog tid. o dom ska typ dra in ganska sent o dt är inge kul o dra in då helt nykter. iallafall tycker inte jag dt. jag är jätte depp vafan. suttit o rökt försökt få bort ångesten.

jag tycker inte om den här beslutsångesten, så jävla ovärt.
får lite peppande sms iaf av mina sötnosar o dt är juh skoj :)
men om jag ändå ska sitta o typ gödas bort kan juh lika gärna bara isolera mig helt. dt längste jag har kommit idag är till konsum, vilken bedrift. lördagar brukar innefatta flera timmars promenader, skumpa o roligt folk.

shit jag har verkligen downperiod nu :(
sen börjar juh veckan igen, söndagar är juh typ värdelösa. Fast im kommer Catrin o dt känns skitbra<3 men dt är mer att hela partyhelgen o sånt skoj är borta :(

shit va jag gnäller. får väl kolla en film.
skulle jag vart som alla andra hade jag väl ätit en stor middag med efterrätt och suttit o njutit av en stor godispåse framför tv:n utan ångest. men jag är inte det. oh just nu känns det inte som att jag kommer bli dt heller.

fan

gravidi

Jag har kommit på en anledning till, jag vill kunna bli gravid. Jag har gått o trott det för att jag har blivit lurad av mina p-piller, men det kan jag inte just nu helt enkelt.

Helt sjukt att man kan förstöra så mycket för sig själv :(


Har hängt med min bror, typ suttit ute, vart o handlat o kollat tv :) Antingen ska vi hänga ikväll, men jag pratade med anna om att gå ut så jag kanske drar till stan :) skulle va nice o styla sig lite, man blir så glad :)

Fri från anorexi?

Vet Ni vilken jävla skit dt här är, man har ångest över att man äter och sen ångest inför alla andra som bryr sig om en att man inte äter, för dom vill juh att man ska bli frisk.

Anledningar till att bli frisk:

-Folk slipper oroa sig
-Jag slipper frysa och ha blåa händer mitt i sommaren
-Jag slipper va så himla trött
-Jag blir mer social
-Jag behöver inte undvika middagar
-Jag kan köpa kläder som sitter bra
-Jag kan gå i högklackat typ alltid (för nu har jag alltid mjuka skor eftersom jag planerar att gå överallt, långa sträckor)
-Jag slipper få ont när jag sitter eller ligger nånstans


Men hur kommer jag känna mig?
Kommer jag nånsin sluta räkna kalorier eller sluta få ångest om jag har ätit lite mer?
Kommer jag känna mig nöjd med mig själv och inte tycka att jag är fet?

Shit den är sjukdomen är verkligen pain in the ass :(

helgihelg

Det är sol :) Weei jag som trodde dt skulle åska o regna hela dan?
Catrin sov här och vi hade värsta myskvällen med cola light och paradise hotel haha skitbra kombo lixom ;)
När hon hade dragit ti jobbi sov jag 2 timmar till, så himla skönt :)

Skönt och ha en ledig helg och få lite space, även om alla är skitsöta och snälla på Mando så är dt ändå jobbigt och hålla på o äta hela tiden, framförallt fiskgratäng ;) Men jag vet att jag måste för att bli bra, måste verkligen bita ihop o kämpa nu!

har ätit frukost ganska nyss, gröt med äpple, lite mellanmjölk i kaffet, mjölken är slut? måste handla later ;)

har inte mycket att säga egentligen. men men vikten står stil typ.

Dagens:

Nu börjar jag få huvudvärk. Ska snart kolla film på 6:an o sen sovi :) Mycket bra plan, då är jag utsövd tills im, kan sova lite på Mando annars också. Vill va pigg när jag o Catrin ska hänga :) mitt sunshine.

Dagens motivering till att bli frisk:

Jag längtar tills jag är såpass frisk att jag kan gå på gymmet, längtar verkligen jätte mycket. bygga muskler och träna en massa, utan att hjärtat spökar. Så det är dagens motivering till att bli frisk.


Dagens värdefulla om mig:

Jag är ganska snäll ;)


viktbesatt

Var juh inte riktigt den vikt jag trodde utan ännu mindre, men dt är väl ändå konstigt?
eller är dt kanske mer konstigt att jag hakar upp mig på en vikt. Men jag har juh lixom ätit MYCKET mer än vad jag brukar och alla de timmar jag lagt ned på promenader varje dag, mycket spännade är dt.

Efter lagom mycket velande, bestämde jag mig för att göra mat själv, min bror drog in på afterwork<3 så jag gjorde fullkornspasta och kycklingfilé. kände mig trygg med dt, dt funkade den här gången.

nu ska jag kolla supersize vs superskinny ;)

orka va jag

Idag har gått oki, inte lika mycket ångest. Men magont och jag fick JÄTTE mycket lunch orka. Men dt är bra, försöker intala mig dt. Sitter gemensamnt nu på mellis, men kan typ tänka mig o göra dt på dom andra målen, eftersomR är där :) både hon o jag kan snacka med oxå sitta tysta och dt är superskönt. för ibland orkar man inte prata. men sitter man i ett ätlabb, blir tystnaden så total lixom. o man har ögonen på sgi när man sitter o petar i maten lixom.

Blir en lugn kväll, ska självklart kolla supsize vs superskinny, för dt är ett riktigt skumt program :)

väger mindre nu. fast säkert inte im. kommer att ha blivit mer (ja jag fattar att jag inte kommer väga över 50 kg im även fast jag äter en massa, som andra inte verkar fatta). 

blev lite ställd över fråga idag och genaste tolkade jag den till att jag såg ut som en giant. men men sån är jag eller inte jag utan sjukdomen I guess.




Men nu ska jag prata om lite positiva saker istället :)
Imorgon ska jag och min älskade favororit-catrin hänga hemma hos mig :) ska bli skitkul, har inte sett henne på jätte länge :(

Har juh lite andra plans för helgen också, så dt kommer nog bli super, på söndag ska jag och Catrin gå på en utställning hihi spännande :)

ska sätta mig o kolla på tv nu o vila lite :P

anorexin vs me

Skrev en lista idag över vad anorexin hindrar mig ifrån att göra, kom på ganska många saker även fast jag precis vaknat och inte orkade tänka efter. Egentligen hindrar juh den dt mesta, framförallt äta tillsammans med andra.

Snart ska vi börja träna på att äta "förbjudna saker" och sånt som jag inte klarar av att göra. Kommer kännas jätte konstigt,min förbjudna lista är juh lååång och egentligen är den nog längre. för egentligen tycker jag att dt mesta är förbjudet och jag fattar inte att jag klarar av att hålla på o äta som jag gör som idag t e x. Kanske därför jag flippade förut?

bra nu fick jag i mig 300 kcal till lunchen weei shit shit orka.
jag kommer gå upp mer än 0,5 kg i veckan säkert.


komepensationsångest

Är sjukt trött som alltid :S
Har spelat finns i sjön med bror haha :) jag vann med 2-1 weei för mina kortskills ;)

Skulle vilja sova ut imorgon, men dt är inte smart, för börjar jag en gång så kommer jag fortsätta och då kommer jag väl aldrig bli frisk. Ska äta kvällsmellis, men känner som jag behöver kompensera för middagen suck :(

imorgon blir dt film eller nåt annat värt, nu är dt bara massa skoj som händer efter mando varje dag yeah :)

fick reda på igår varför jag har så dålig balans, dt är tydligen anorexin. har juh dessutom känt mig långsammare, vilket oxå beror på dt. störda sjukdom låt mig va.

nytt matschema + panik

Vilken jobbig dag. Frukosten och mellis gick bra. Däremot lunchen blev kaos. Min mandometer funkade inte som den skulle, försökte skala potatis som var indränkt i fiskgratäng. Fick tillslut värsta flippen och började gråta en massa och allt slutade med en näringsdryck. Gick o sov efter dt, kändes lite bättre.

Ändringar på matschemat, nu ska jag äta 200 gram mat och drick 2 deciliter juice/proviva vid frukost oxå.

Kändes som jätte mycket mat och fick givetvis ångest. Fan jag orkar inte, snälla, jag är så vuxen annars typ. men shit ah ja.

träffade iaf anna idag, vilket var skoj :) typ satt och snacka på söder. gick väl säkert för långt, mot vad jag ska, eftersom jag inte ska gå nånting alls i princip. ja ja nu lär jag juh iaf gå upp i vikt, weei eller not. shit vad jag hatar att jag har blivit såhär, så jävla meningslöst.

kanske jag får sjukdomsinsikt snart?

hur ska jag kunna vad nöjd om jag väger 12 kg mer? När jag dör nu :(

matimat+mys

Middag gick bra, klarade på 25 min. Kvällsmål blev tillsammans med Ida och bror :) Mycket trevligt och bara hänga o kolla tv och snacka skit.

Imorgon är det upp tidigt som gäller vet inte om jag kommer klara det, får se. Måste fixa lite saker på morgonen men kan juh sova på när jag kommer dit, efter frukost typ I guess.

Nu är Jess i NY, vääärsta skoj :)

"dagens vikt vs dagens ångest"

Höll på att försova mig, hade vart så värt o bara sova några timmar till. Blir juh iaf inte påverkad av busstrejken :)

När jag kom ti Mando i morse var det vägning, alltid lika kul. Blev fett orolig att jag gått upp typ en MASSA. fick ångest, hela tiden kändes dt som. ändå skulle jag lixom sitta där och äta.

Kom hem och vägde en del mindre. Vafan? har juh ätit en massa o inte rört på mig. Fick ångest igen för att jag fuskvägt mig och ångest för att jag tror att jag ändå vägde MYCKET mer i morse, även fast det var före frukost och nu har jag ätit hela dan. Men den rationella sidan har faktiskt inte så mycket att säga till om.

får peppande sms av steph och catrin, bror är här och ida kommer snart, så dt får bli en bra kväll. bror lagar mat, ska fixa sallad. yeah yeah. hm gaah.
 


RSS 2.0