vikt som alltid

Jag vill inte väga mer. Varför får jag alltid ångest på kvällarna?
Jag behöver inte gå upp mer, jag har gått upp jätte mycket i vikt.
det är skit jobbigt :(

Kommentarer
Postat av: Lisa I

Det är jobbigt på kvällarna, det har alltid varit min värsta del på dygnet. Och det är superjobbigt att gå upp i vikt när man fortfarande har kvar det anorektiska tankesättet och idealet. Får du någon hjälp med att ifrågasätta de tankarna så att du kan förändra dem?

Den där jättestora uppgången ser nog inte så jättestor ut i andras ögon, och när du får mer distans till den kommer du knappt att kunna förstå hur du kan ha gått upp så mycket. Jag häpnar ibland fortfarande över att jag har gått upp nästan 20 kilo och fortfarande är smal. Hur går det ihop, jag som aldrig tyckte jag var smal som anorektiker? Så mycket kan det förändras, och kommer att förändras, för dig också om du släpper de för smala idealen och vågar se att du är smalare än vad din ätstörda del säger till dig.

Skickar en styrkekram, det känns som om du behöver det

2008-10-07 @ 21:24:11
URL: http://lynxia.blogg.se/
Postat av: Louise

Jag känner precis likadant. Varje kväll tänker jag "imorgon får jag inte äta något" bara för att jag är så missnöjd med min kropp. Den känns så himla stor och fläskig efter de kilon jag har gått upp och jag förstår inte hur jag ska kunna stå ut om jag går upp ännu mer i vikt. På dagarna går det bättre, men det känns ändå som att jag måste svälta bara för att bevisa att jag klarar mig utan mat... Fan åt den här jävla sjukdomen alltså!



Kram <3

2008-10-08 @ 22:36:09
URL: http://ettfrisktliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0