vill inte:(

Igår var helt super, mycket trevligt att bara hänga och snacka en massa..
Missade som sagt kvällsmellis eller ersatte det med 2 glas skumpa, vilket var nån hit enligt min behandlare.. missade frukost i morse.. slapp ersätta.. vilket enbart gör att jag känner mig tjock..

jag är så nojjig över min vikt, jag har lixom ingen aning om vad jag väger. Jag vet att det inte ska spela någon roll, men tro mig det gör det.. Jag ska upp till 58 kg, det känns skit! men å andra sidan kommer jag vara frisk då och inte bry mig, jag kanske stannar på 56 kg och är frisk för den delen också. vi får helt enkelt se!


mådde illa som fan när jag åt tio-mellis.. min kropp börjar juh vänja sig vid att få 6 mål om dagen och då hade juh gått lite väl lång tid i mellan.. även om jag hade lågt blodsocker, fick jag en otroligt styrka, jag flög uppför trapporna.. det är då jag förstår beroendet av att knappt äta nåt och att träna.

anorexi är verkligen som en drog, det är helt stört!

jag har fått belöningsschema, ska kryssa i för varje dag jag klarat att inte träna. det blir bra ;)
måste äta mellis på 15 min.. det är skitsvårt idag tog det typ 30 min.. fast det var en segt mellanmål.. risifrutti+äpple+juice.

nu ska jag sätta mig ute och ta en cigg.
fan jag känner mig bakis, jävla klenis lixom.. är jätte sugen på cola light :(

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Jag tycker inte att jag är underviktig, pendlar mellan ca 49-51 hela tiden. Är 163 cm. Får ångest då jag har ätit och tränar så fort jag får tillfälle i princip. Precis, självbilden är svår :/



Vad bra att du hade trevligt, då fick du annat att tänka på för tilfället iaf :)

2008-10-07 @ 18:45:09
URL: http://underworld.bloggagratis.se/
Postat av: Freja

Vännen,du är inte tjock.önskar bara att du kunde se det.

När du når din målvikt kan jag lova att du inte heller kommer vara tjock (kolla på mig liksom,jag är inte tjock och jag har normalvikt),då kommer du vara smal och inte sjukt underviktig.

Och du har rätt i att anorexia är som en drog,en j*vligt farlig också för den delen.

Förlåt om jag skriver jättekonstiga kommentarer men jag vill bara få dig att förstå att det finns så mycket mer i livet än anorexia.

Många styrkekramar ´<3



2008-10-07 @ 19:40:25
URL: http://lollipopshop.blogg.se/
Postat av: Angelica

du e så fin och bäst baben!

du e så otroligt stark som klarar av de här,

och de kommer gå ännu bättre med tiden =)

pusspuss love <3

2008-10-07 @ 20:01:25
URL: http://flingawashere.blogg.se/
Postat av: Beatrice

Hej på dig. :)

Hehe, förstår att det är lite rörigt.

Kaos i huvudet - kaos i bloggen. Jag är 1,66 och väger 60-61 kg, men ska ner till 55. Igen. Fan ta mig om jag tycker jag fortfarande är asfet då. SUCK...

2008-10-07 @ 20:09:12
URL: http://aestheticlythin.blogg.se/
Postat av: Beatrice

Nej, det är precis den lägsta vikt jag ska ha för att inte bli underviktig. 54 eller 55. Men om jag ska vara ärlig vill jag ner till 50...

Nej, jag vet, förbud är inte bra men det brukar funka för mig för om jag inte har förbud finns det risk för hets. Hetsen ska jag ju bli av med nu, men ja. Nej, godis är inte farligt, men vi vet ju vad saken i hjärnan säger om det...



Läser din blogg då och då förresten. :) Och du kämpar för fullt ser jag även fast det måste kännas hopplöst ibland? :( Får jag fråga vad du väger och hur lång du är?



Jävla ätstörningar. Vad fan är deras funktion egentligen??

2008-10-07 @ 21:23:51
URL: http://aestheticlythin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0